MEMBER CLUB VAN 500

De Member Club van 500 is een verzameling van
particulieren en bedrijven die Bliss to Shine voor
tenminste € 500,- per jaar ondersteunen.

MEMBER CLUB VAN 500

CLUB VAN 500

EXITE PROJECTS B.V.

“Passend werk creëert waarde voor flexkrachten en voor opdrachtgevers. Zo vinden wij de werknemers die de ontwikkeling stimuleren van de organisatie. Onze ambitie is dan ook om een verfrissend werkgever te zijn, die de flexkrachten motiveert om het beste uit hunzelf te halen. Wij coachen, werven en selecteren mensen, zodat zij hun doelen kunnen realiseren. Mensen, die op hun beurt de beste service verlenen met trots aan onze opdrachtgevers!  Wij zijn EXITE – We Create Tomorrow.”

DE RIDDERHELDEN

Gastouderopvang De Ridderhelden is een kleinschalige opvang op een boerderij.

Deze stoere Ridderhelden mogen zich op hun eigen manier ontwikkelen en worden omringt door heel veel dieren en mogen naar hartenlust buiten spelen.

v.o.f. RAJABO

V.o.f. Rajabo is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden: Dan staan wij graag voor u klaar! 

Simone Beijer Uitvaartzorg

Simone Beijer Uitvaartzorg in Renswoude is 5 jaar geleden opgericht door Simone Beijer, omdat ze vanuit haar hart echt iets wilde gaan betekenen voor mensen die afscheid moeten nemen van een dierbare. “Een beetje licht brengen op het moment dat het heel donker is in iemands leven”,  zoals ze dat zelf omschrijft.
In de afgelopen 5 jaar is het bedrijf gegroeid naar een team van mensen die er met elkaar voor zorgen dat er een persoonlijk en vooral liefdevol afscheid kan zijn.

All-in Koeriers

Wij bezorgen alles wat u aanlevert ! Een envelop op het adres om de hoek of een of meerdere europallets beladen met goederen ver in het buitenland. (max. 500 kg) 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uw zending raakt nooit zoek, op welk moment en waar uw pakket zich ook bevindt. Wij rijden exclusief voor u en garanderen de overeengekomen aflevertijd. Nauwkeurigheid staat bij ons voorop en dat is fijn om te weten, vooral als het om vertrouwelijke post gaat zoals bijvoorbeeld bij advocaten, notarissen en makelaars vaak het geval is.