MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Bliss to Shine biedt verschillende mogelijkheden om te helpen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor je bedrijf.

Of het nu gaat om het organiseren van een Blissi Special Day of het meewerken aan de jaarlijkse Shine Day. Wij denken graag met je mee.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO - Bliss Shine For Cancer

MVO- OF TEAMBUILDING ACTIVITEIT
VOOR HET GOEDE DOEL

Wil jij je inzetten als bedrijf voor mens & maatschappij? Dat kan bij ons op zoveel manieren.

We geven je een aantal ideeën. Daarnaast mag je altijd je contact opnemen en je eigen idee inbrengen. Of combineren. Ligt jouw suggestie of initiatief in de lijn van wat wij doen en waar wij voor staan, dan is deze van harte welkom.

We denken graag mee over de mogelijkheden, waarin we een win-win situatie creëren.

Kom in actie - Bliss Shine For Cancer

EINDEJAAR- OF KERSTGESCHENK

De meeste Nederlandse bedrijven hebben een gratificatiebeleid. Wellicht is er sprake van een eindejaaruitkering. Ook is het veelal de gewoonte om medewerkers een kerstpakket aan te bieden. Mogelijk is het bij jouw bedrijf weleens onderwerp van discussie geweest om het jaar op een meer ideële wijze af te sluiten. En heb je overwogen om in plaats van een eindejaargratificatie en/of kerstpakket een bedrag te schenken aan een goed doel.

Iedere ondernemer of organisatie die Bliss to Shine een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Belastingvoordeel

Stichting Bliss to Shine heeft de ANBI-status. Dat betekent dat je de bijdrage kunt opgeven als aftrekpost bij de belastingdienst en je geen belasting over je donatie hoeft te betalen. In een vennootschap kan je de gift verrekenen met de vennootschapsbelasting.

Doneer stuctureel - Bliss to Shine