NIJMEEGSE 4DAAGSE

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse geopend en wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen. Maar wist je dat je je als deelnemer ook kunt voorbereiden op lopen uit naam van ons? We leggen het je hieronder haarfijn uit.

NIJMEEGSE 4DAAGSE

2023 - Nijmeegse 4Daagse (52)
Dankzij jouw wandel prestatie kunnen wij herinneringen voor het leven creëren.

WANDELEN VOOR ONBETAALBARE MOMENTEN

Als deelnemer kun je een goed doel aan jouw prestatie koppelen en uit naam van dat goede doel je laten sponsoren. Mensen maken dan geld over aan de Vierdaagse, en na afloop van het evenement komt het geld bij het goede doel van jouw keuze terecht. Jou kost het, behalve zeer veel voetstappen en wat promotie, verder niets. Jezelf koppelen aan een goed doel kan alleen als je al ingeschreven staat als deelnemer aan de Vierdaagse. Wanneer jij je inschrijft als loper voor Bliss to Shine, en je doet tóch een startdonatie van €50,00, dan ontvang je van ons het unieke Bliss to Shine wandelshirt. Die startdonatie is uiteraard geen verplicht nummer, maar dan loop je wel dat shirt mis.

LAAT JE SPONSOREN

Als je je laat sponsoren, loopt het alleen maar op met onze give-aways, kijk maar even mee:

  • €150 is goed voor 2 x het unieke wandelshirt
  • Bij €350 komt daar nog een waterfles bovenop
  • Bij €500 komt onze mini-mascotte daar nog bij
  • En bij een bedrag van €750 ontvang je er ook nog een Blissi-cap bij. De enige echte!

Duit in het zakje

Ben je zelf niet zo sportief ingesteld of verkeer je niet in de omstandigheden om deel te nemen? Maar je wil toch jouw steentje bijdragen? Dat kan uiteraard ook! Je kunt ons op de actiepagina van de 4daagse selecteren als goed doel en letterlijk een duit in het digitale zakje doen. Ken je iemand die voor Bliss to Shine loopt? Leuk! Doneer dan via zijn of haar actiepagina. Want dat heeft die stoere loper of loopster gewoon keihard verdiend!