PERIODIEKE SCHENKING

Meer geven met een periodieke schenking?

Een herinnering voor het leven creëren voor gezinnen, die dealen met kanker?Dat kan met een periodieke schenking. De slimste manier is je vastleggen voor minimaal vijf jaar. Daarmee kun je meer geven voor hetzelfde geld. Want de fiscus betaalt mee!

PERIODIEKE SCHENKING

Doneer stuctureel - Bliss to Shine

Bereken hoeveel belasting je terug krijgt!

Met deze wijze van doneren steun je Bliss to Shine structureel, waardoor het voor ons mogelijk is om ons werk voor langere tijd uit te voeren. Je legt je voor minimaal vijf jaar vast en de schenking is volledig aftrekbaar.

De Belastingdienst betaalt mee aan jouw gift en hierdoor kun je jouw donatie aan Bliss to Shine, ongeacht de hoogte, aftrekken van de belasting.

Kortom: je doneert hetzelfde bedrag, maar wij kunnen hiervoor meer gezinnen onbetaalbare herinneringen bezorgen.

Doneer stuctureel - Bliss to Shine

HOE WERKT HET?

Je gaat met Bliss to Shine een simpele overeenkomst aan. Gedurende (minimaal) vijf jaar geef je hetzelfde bedrag. Wanneer je een overeenkomst aangaat krijg je tot maximaal 46% * van je donatie terug.

Het  bedrag dat je ontvangt van de Belastingdienst hangt af van de hoogte van jouw gift en inkomen. Via onze handige rekenhulp kun je direct zien welk voordeel voor jou geldt voor het huidige belastingjaar.

Let op: voor belastbare inkomens boven €68.500 daalt het aftrekpercentage de komende jaren van 46% (in 2020) naar 37,05% in 2023.

HOE REGEL IK EEN OVEREENKOMST?

  • Download het formulier voor de schenkingsovereenkomst.
  • De overeenkomst bestaat uit twee exemplaren. Eén voor jezelf en één voor ons
    Vul beide overeenkomsten volledig in en onderteken deze.
  • Stuur beide overeenkomsten op naar:
  • Stichting Bliss to Shine
    T.a.v. Periodieke giften
    Spanjaardsgoed 5A  – 3901 HC Veenendaal

Wij vullen de ontbrekende gegevens in, ondertekenen beide exemplaren en sturen daarna één exemplaar van de overeenkomst terug voor je eigen administratie.

Wist je dat je tot 46% belastingvoordeel ontvangt als je een periodieke schenking doet?