VRIENDENLOTERIJ

Wij gaan meedoen met het VriendenLoterij clubproject en daarvoor gaan we een belactie organiseren onder onze leden en netwerk.

Tijdens deze avond gaan we voor minimaal 20 meespelende loten die geoormerkt worden voor onze stichting. 40% van de inkomsten hiervan gaan naar Bliss to shine en we ontvangen een eenmalige bijdrage per lot, en jij maakt elke week kans op mooie prijzen. Hoe mooi is dat?

VRIENDENLOTERIJ

Vriendenloterij Bliss to Shine
Vriendenloterij - Bliss to Shine

Ook meespelen?

We zullen deze belactie twee weken van te voren aankondigen en tijdens deze avond helpt de VriendenLoterij ons met het bereiken van dit aantal loten. Wanneer je toezegt Bliss to Shine te willen steunen middels een lot in de VriendenLoterij of je je bestaande lot omzet naar Bliss to Shine, word je op een nader af te spreken moment gebeld om het lot te activeren. Dat moment plannen we samen in.

Zou je ons willen steunen via het meespelen in de Vriendenloterij of speel ja al mee en zou je het lot voor ons willen oormerken? Laat dat dan weten via deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 • Een lot kost € 14,- per maand per trekking*
 • Hiervan gaat tenminste 40% naar st. Bliss to Shine
 • Iedere trekking maak je kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen, waaronder een auto, droomreizen en mooie geldprijzen

* 18+ Speel bewust

Wij nemen spoedig contact met je op.

  Wanneer je contact opneemt met ons door dit contactformulier in te vullen, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze PRIVACY STATEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN

  JA - Ik geef toestemming

  Ik speel al mee met de VriendenLoterij

  Wil je graag St Bliss to Shine steunen met een lot maar je speelt al mee voor de algemeen gekozen goede doelen van de VriendenLoterij of een ander goed doel?
  Ook dan kun je dit nog wijzigen en St Bliss to Shine steunen zonder een nieuw lot te hoeven aanschaffen.

  Je kunt jouw goede doel naar keuze wijzigen via de klantenservice van de VriendenLoterij op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9:30 uur en 16.00 uur. Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 – 020 1020.