CLUB VAN 500

Wij zijn blij met elke vorm van steun, laten we dat voorop stellen. Om ons mooie werk echter te kunnen blijven doen, hebben wij speciaal voor het bedrijfsleven de ‘Club van 500’ in het leven geroepen. U of uw bedrijf doneert jaarlijks een bedrag van €500,00, waarbij u zich voor minimaal 2 jaar vastlegt.

CLUB VAN 500

Familiedag 2019 - Edwin (90)
HET MOOISTE WERK IS SAMENWERKEN

WELKE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR?

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!

EXITE PROJECTS B.V.

“Passend werk creëert waarde voor flexkrachten en voor opdrachtgevers. Zo vinden wij de werknemers die de ontwikkeling stimuleren van de organisatie. Onze ambitie is dan ook om een verfrissend werkgever te zijn, die de flexkrachten motiveert om het beste uit hunzelf te halen. Wij coachen, werven en selecteren mensen, zodat zij hun doelen kunnen realiseren. Mensen, die op hun beurt de beste service verlenen met trots aan onze opdrachtgevers!  Wij zijn EXITE – We Create Tomorrow.”

BOEIJEND ONDERNEMEN B.V.

Boeijend ondernemerschap, dat is waar organisatieadviseur Andrea de Boeij voor staat. Met haar kennis, kunde en advies op het gebied van organisaties en HR ondersteunt zij ondernemers, bestuurders en management in de bedrijfsvoering. Daarmee kunnen zij (blijven) doen wat hen boeit.

Wil je ook bouwen aan je bedrijf en (weer) genieten van het ondernemerschap? Neem dan contact op, ik help je graag!

All-in Koeriers

Wij bezorgen alles wat u aanlevert ! Een envelop op het adres om de hoek of een of meerdere europallets beladen met goederen ver in het buitenland. (max. 500 kg) 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uw zending raakt nooit zoek, op welk moment en waar uw pakket zich ook bevindt. Wij rijden exclusief voor u en garanderen de overeengekomen aflevertijd. Nauwkeurigheid staat bij ons voorop en dat is fijn om te weten, vooral als het om vertrouwelijke post gaat zoals bijvoorbeeld bij advocaten, notarissen en makelaars vaak het geval is.

v.o.f. RAJABO

V.o.f. Rajabo is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Daarom hebben wij een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden: Dan staan wij graag voor u klaar! 

ELVIRA VIRTUAL SIDEKICK

Met mijn bedrijf Elvira Virtual Sidekick ondersteun ik graag andere ondernemers door verschillende werkzaamheden uit handen te nemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van administratieve en backoffice werkzaamheden, maar ook het fungeren als sparringspartner.

Daarnaast gebruik ik graag mijn jarenlange ervaring uit de ICT om websites te maken en te onderhouden of te adviseren in automatiseringsprojecten.

Simone Beijer Uitvaartzorg

Simone Beijer Uitvaartzorg in Renswoude is 5 jaar geleden opgericht door Simone Beijer, omdat ze vanuit haar hart echt iets wilde gaan betekenen voor mensen die afscheid moeten nemen van een dierbare. “Een beetje licht brengen op het moment dat het heel donker is in iemands leven”,  zoals ze dat zelf omschrijft.
In de afgelopen 5 jaar is het bedrijf gegroeid naar een team van mensen die er met elkaar voor zorgen dat er een persoonlijk en vooral liefdevol afscheid kan zijn.

DE RIDDERHELDEN

Gastouderopvang De Ridderhelden is een kleinschalige opvang op een boerderij.

Deze stoere Ridderhelden mogen zich op hun eigen manier ontwikkelen en worden omringt door heel veel dieren en mogen naar hartenlust buiten spelen.

Lid worden? Dit krijg je terug voor jouw lidmaatschap

  • Uitnodiging voor jaarlijkse netwerkevenementen
  • Uitnodiging voor ons jaarlijks Shine day
  • Ontvangst van de Club van 500 digitale nieuwsbrief
  • Vermelding van uw lidmaatschap op onze website (indien gewenst)

We zijn altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met bedrijven. Iedere ondernemer of organisatie die Stichting Bliss to Shine een warm
hart toedraagt en wil bijdragen aan haar missie is van harte welkom!

Bliss Shine For Cancer Arieta

Voor vragen of meer informatie, neem dan contact op met:

Mw. A (Arieta) Hoek
085-004 1234

Wilt u ook lid worden van de Club van 500?
Meld u direct aan.

Omdat wij een ANBI-aangemerkte stichting zijn, kunt u een deel van uw donatie via uw belastingaangifte weer terugkrijgen, zodat u netto minder geld kwijt bent. Tegelijkertijd kunt u naar buiten treden als een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft!