Bliss Kanjers

Susan Henken

Beste allemaal,

Als ‘nieuwe’ bij Bliss to Shine is mij gevraagd een korte introductie over mezelf te schrijven. Bij deze!

Mijn naam is Susan Henken. Ik ben 49 jaar en ik woon samen met Philip, onze twee zonen van 15 (Victor) en 18 (Hugo) en bejaarde Labrador (Boris) in Elst. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga en pilates. Zo blijf ik een beetje fit J. Als tegenhanger ga ik graag uit eten met familie, vrienden en gezin. Verder hou ik van stedentrips, Italië, lezen, muziek, film en documentaires.

Voordat ik mij onlangs bij Bliss to Shine aanmeldde heb ik me 3,5 jaar als vrijwilliger voor Invitee ingezet. Voor wie Invitee niet kent; iederdeen die met kanker is geconfronteerd, kan hier terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact of activiteiten die zijn gericht op ontspanning, verwerking en het (her)vinden van fysieke en mentale kracht. Ook een mooie stichting dus! Ik hield me hier voornamelijk bezig met het organiseren van workshops.

En nu ben ik sinds 1 maart vrijwilliger bij Bliss to Shine. De bedoeling is dat ik ga helpen om de social media te onderhouden. Hierbij gaan we ons wat meer richten op het (zakelijke) LinkedIn. De mooiste en leukste content maak je samen, dus als jullie iets op de socials willen delen laat het mij dan weten. Als je een mail stuurt naar mijn Bliss account dan komt het vast goed.

In 2021 ben ik als ZZP’er gestart met ‘Susan Helpt Mee’. Ik heb voornamelijk opdrachten (lang en kort) in de management- en MarCom ondersteuning. Daarvoor heb ik ondermeer ruim 18,5 jaar bij een ICT bedrijf in Veenendaal gewerkt in hetzelfde werkgebied.

Ik kijk ernaar uit om voor Bliss aan de slag te gaan. En we lopen elkaar online of fysiek vanzelf een keer tegen ‘het lijf’, dan maken we verder kennis.

Hartelijke groet,
Susan Henken

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *