Shine Day

Terugblik op het huwelijk

Als we terugdenken aan onze bruiloft ontstaat er automatisch een glimlach op ons gezicht. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

We hadden beide een prachtige outfit aan en zagen er (naar eigen zeggen) boven verwachting uit. De ceremonie zat vol met tranen van geluk en de taart smaakte voortreffelijk.

Als verassing werden we na de ceremonie opgewacht door een trike, waardoor Wesley van enthousiasme zijn duif eerder losliet dan gepland… Ach, zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Het heeft ons in ieder geval geen ongeluk gebracht die dag. De hele week zaten we al in spanning, niet alleen over de bruiloft maar ook over het weer.

Herinneringen onvergetelijk mooi!

Wat bleek? De hele week was het regenachtig en koud, maar 5 oktober scheen de zon volop!

Voeg daar een goede videograaf en twee fotografen aan toe en je krijgt de beelden zoals wij ze hebben ontvangen, onvergetelijk mooi!

Zoals we zeiden, alles was tot in de puntjes geregeld. De Hof onze feestlocatie was perfect en het eten was heerlijk.

De spanning voor onze openingsdans hebben we goed met drankjes weg kunnen spoelen, waardoor we deze hebben kunnen uitvoeren zoals verwacht.

Iedereen heeft de voetjes van de vloer gedanst, zodat we zonder schuldgevoel konden snoepen van de donutwall.

De drankjes waren zo lekker dat we allen niet meer naar huis konden rijden, maar gelukkig waren de overnachtingen (inclusief taxi’s) in het Van der Valk hotel ook geregeld.

De ochtend na de bruiloft hebben we met familie en vrienden gezellig ontbeten, maar waren we bovenal aan het nagenieten van onze onvergetelijke dag.

We zijn ontzettend dankbaar dat Stichting Bliss Shine for Cancer het voor ons heeft mogelijk gemaakt om te trouwen.

Zonder Arieta en alle betrokken organisaties was het voor ons nog niet mogelijk geweest om op deze manier te trouwen.

Iets wat later voor ons en genodigden nog dierbaarder is geworden en een grotere emotionele lading kreeg. 

Net na onze huwelijksreis kregen we te horen dat mijn vader uitgezaaide darmkanker had, waaraan hij inmiddels is overleden.

Hier komt natuurlijk veel verdriet bij kijken.

Maar in al het verdriet was er ook een lichtpuntje; hij heeft zijn dochter nog weg kunnen geven!

Wij hebben allen onbezorgd kunnen genieten van de bruiloft, welke er nooit zou zijn geweest zonder alle hulp die we hebben gekregen.

Voor alle betrokkenen en medeverantwoordelijke voor onze bruiloft: onwijs bedankt voor jullie bijdrage en hulp.

Wij hebben een prachtige dag gehad die we nooit meer zullen vergeten, en waar we graag op terugkijken met een lach en een traan! 💖
Bruidspaar Wesley & Patricia

Related Posts