Informatie

The Wine list

Accountmanager: Erick Jan Kaljee

The Wine list

The Wine List helpt u graag nog meer te genieten van de mooiste wijnen, door interessante blogs, unieke aanbiedingen en jarenlange ervaring.

Beste service
Niet alleen de wijnen zijn uitstekend, ook de service is van hoog niveau; The Wine List krijgt van haar klanten een gemiddelde beoordeling van ruim een 9!

Rechtstreeks van de bron
Met meer dan 500 wijnen heeft The Wine List altijd de passende wijn voor u, van wijnen onder een tientje tot de topcuvées.
Alle wijnen komen rechtstreeks van de bron en houden wij onder de optimale condities op voorraad om snel bij u te leveren.

Erick Jan Kaljee, is accountmanager Horeca voor The Winelist en Vinoloog van de Wijacademie. Hij adviseert en helpt de Horeca met culinaire adviezen in wijn en spijs begeleiding, opbouwen en samenstellen van de wijnkaart, training en coaching van medewerkers in dit mooie vakgebied opdat zij hun de gasten nog meer kunnen laten beleven.

Erick Jan is zoals ze bij The Winelist zeggen: “Uw persoonlijke Sommelier”.

Hij adviseert particulieren in de opbouw van hun wijn collectie en helpt hen ook wanneer ze vragen en wensen hebben met hun wijnselectie t.b.v. speciale gelegenheden. Hij zal elke maand de passende wijnen uitzoeken bij de recepten.

Voor informatie over de wijnen neemt u contact op met:
Dhr. Erick Jan Kaljee
Tel: 06-12505090
Mail: kaljee@activin.nl

The Wine list steunt Bliss to Shine

Speciaal voor Bliss to Shine heeft The Wine List een actie beschikbaar gesteld.

Als u een wijnaankoop doet bij The Wine list zal bij het afrekenen op het einde gevraagd worden naar een korting code.
Als u daar invult: bliss21 ontvang je direct 10% op de vermelde prijzen, dit is dus het eerste directe voordeel voor vrienden van Bliss aangeboden door The Wine List

Daarnaast reserveert The Wine List een fee van 10% over de gefactureerde omzet als donatie naar Bliss to Shine.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *