Blissi Special Days

Een dag vol avontuur en vliegen voor Thijs

Afgelopen december kwam de moeder van Thijs op school om Thijs te vertellen dat zijn vader is overleden. Logisch dat Thijs schrikt als zijn moeder vorige week weer op school komt: ‘Wat doe je in hemelsnaam op school!’ roept hij uit. Maar aan het gezicht van mama Marloes te zien, is het nu voor iets leuks. Thijs kijkt uit het raam en ziet een hele snelle BMW staan! Dat begint goed. We gaan er een leuke dag van maken!

Chauffeur Marcel heeft direct een goede klik met Thijs en er wordt onderweg over en weer over snelle auto’s gepraat. En natuurlijk wordt de snelheid van de auto getest. Thijs geniet en moeder Marloes zit achterin en geniet evengoed!

Croissants bij Bliss to Shine

Aangekomen in Veenendaal is Blissi er ook en worden Thijs en moeder Marloes welkom geheten. Er staat voor Thijs, zijn moeder en de vrijwilligers een heerlijke lunch klaar. Thijs houdt van croissantjes en smult. Ondertussen wordt er een filmpje opgestart om het doel van deze dag duidelijk te maken. Thijs gaat vliegen! “Ik heb er zin in” roept hij uit.

Één van onze vrijwilligers heeft ook een snelle auto, een Audi A5 en daar gaat het gezelschap. 2 sportieve auto’s zoeven over de A12 en vervolgens A50 richting vliegveld Teuge. Hier is Thijs al eens met zijn vader geweest en wat is het mooi om nu nieuwe herinneringen te maken op dezelfde plek. Op een spandoek wordt Thijs welkom geheten.

Thijs gaat met een echte piloot van de KLM in een simulator en crasht maar één keer. De rest van de vlucht is foutloos dus hup! Klaar voor het echte werk. Ze stijgen op, de zon gaat schijnen en er wordt 3 kwartier gevlogen. Thijs zet hierna glunderend voet aan de grond. Nu weet Thijs zeker dat hij piloot wil worden!

Thijs krijgt 2 certificaten: 1 voor de simulator en 1 voor het vliegen. Ook krijgt hij nog een poloshirt en een speldje. Kijk. Daar kun je bij je vriendjes mee aan komen! Terug op het kantoor in Veenendaal krijgen Thijs en zijn moeder nog een goodiebag van de stichting Bliss to Shine.

Thijs is nog steeds super enthousiast, onbetaalbaar dat koppie van hem! Nogmaals super bedankt, was geweldig!!!

Moeder Marloes

Hoe vond jij deze dag Thijs? In 1 woord: fantastisch!!!!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-ZH-004-AHD - Logo - JetConsult
BSD-ZH-004-AHD - Logo - E-Flight Academy

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *