Blissi Special Days

Vissen vangen bij Toms Creek

Wat doe je als moeder van twee jongens van 11 en 13 jaar die van vissen houden, maar wel verrast willen worden? Precies! Naar een plek waar enorm veel visvijvers zijn en pas voor de deur van Toms Creek vertellen dat het een dagje vissen wordt! In dit blog nemen we je mee op een avontuurlijke dag vol visplezier, ontspanning en genot.

Een Ontspannen Start

De dag begint met een rit naar de picknickplaats. Wat heerlijk dat moeder even niet hoeft te zorgen! Ze neemt plaats tussen haar jongens en geniet. En ze hoeft zelfs geen foto’s te maken – en dat is leuk, want dan staat ze er zelf ook een keer op! De appelflappen vallen enorm in de smaak en iedereen geniet. Na een ontspannen lunch wordt er via een prachtige route langs het Gooimeer naar Lelystad gereden.

Ontdekking bij Toms Creek

Het gezelschap kijkt de ogen uit over de hoeveelheid visvijvers – zeker 20 – en hoeveel mensen hier op afkomen! Allemaal met de hengel en aas op pad. Toms Creek was zo vriendelijk om voor anderhalf uur een viscoach beschikbaar te stellen. De broers leren met kaas en haring te vissen, want “de vissen bijten toch wel”! Je moet het maar weten….

De vangst

Binnen 5 minuten had de jongste al direct een steur aan de haak! Dat begint lekker. Het Hollandse weer liet ook nog van zich horen, maar na een enorme hoosbui vangt toch ook de oudste nog een steur! Wat een dag en wat een avontuur! De jongens kunnen niet wachten om alle enthousiaste verhalen te delen met opa en oma, die hun dochter met haar jongens staan op te wachten.

Een Belofte Waargemaakt

Terwijl moeder nog volop in de chemokuren zat, beloofde ze haar jongens dat als de kuren achter de rug waren, ze lekker sushi zouden gaan eten. Dit was er echter nog niet van gekomen, maar groot was dan ook de verrassing dat er voor het avondeten sushi was geregeld! En niet te vergeten de toetjes. Heel veel toetjes! Wat heerlijk om zo te genieten.

Een Dag Met Een Gouden Randje

De dag eindigt met een prachtige regenboog die aan de hemel verschijnt. Letterlijk een dag met een gouden randje. De herinneringen aan deze bijzondere dag zullen nog lang gekoesterd worden. Het avontuur, de vangst, het plezier, en vooral de liefdevolle momenten samen hebben deze dag onvergetelijk gemaakt.

Conclusie: Een dag bij Toms Creek bleek een schot in de roos voor deze avontuurlijke familie. Een verrassing die alle verwachtingen overtrof en mooie herinneringen heeft gecreëerd. Het was niet alleen een dag vol vissen, maar vooral een dag vol liefde, genot, en samenzijn. Een dag met een gouden randje om te koesteren voor altijd.

Wat ben ik blij dat ik dit nog voor mijn jongens kan doen! Een dag met een gouden randje.

Het Bliss team was goed
op elkaar ingespeeld.

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

BSD-NB-005-KG - Logo - Toms Creek
BSD-NB-005-KG - Logo - Dirks autobedrijf
Henri Fotografie

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *