Blissi Special Days

Voor één dag nogmaals paralympisch kampioen zitskiën

Sandra* is een sportieve gehandicapte moeder die hard toe was aan een iets positiefs voor haar en haar drie dochters. Haar sportiviteit is overgeslagen op de dochters waarvan er eentje op een circusschool zit, een andere dochter op paardrijden en weer een andere dochter zit op freerun en schaatsen.  

De dochters hadden nog nooit geskied en hadden de wens dit samen met hun moeder te doen. Sandra was vroeger paralympisch kampioen zitskiën en wat zou het leuk zijn om die ervaring met de meiden te delen! 

De verrassing was dan ook groot toen ze met zijn allen, vervoerd in een stijlvolle deftige Mercedes, bij de indoorskibaan van SnowWorld aankwamen.  

Gelukkig is Sandra fit genoeg!

Het gezin kreeg maar liefst drie uur toegang én les! De skileraar had zelf zo’n plezier in deze dag dat hij zijn pauze opofferde om nog langer met de meiden te kunnen skiën. Het was nog even spannend of de wensdag door zou gaan en de opluchting was dan ook groot dat Sandra fit genoeg was. En ze genoot! Onder begeleiding van Yvonne, die haar zitski ter beschikking stelde, zoefde Sandra naar beneden.  

Van sporten krijg je trek en door de omstandigheden kwam het bijna nooit van uit eten. Aangekomen bij een Japans eetcafé werd er genoten van verse sushi. En wat heerlijk dat de sfeer zo ongedwongen was. Iedereen had het uiterst naar de zin. Wat fijn om zo bij elkaar te zijn en te genieten van de mooie dingen van het leven. Op deze zonnige dag, afgewisseld met de kou van SnowWorld, reed het gezelschap weer naar huis. 

Onze vrijwilliger genoot van de aanblik van het slapende gezin! Wat mooi om dit voor een gezin te mogen doen.  

*Namen in dit blog zijn gefingeerd.  

Voor ons was het grandioos om deze dag nog samen te beleven.

Zonder dat de ziekte van mama op de voorgrond stond.

Een waardevolle herinnering!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Henri Fotografie

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *