COÖRDINATOR UTRECHT

DITTA REEMST

Mijn naam is Ditta. Ik woon samen met Jochum in Veenendaal. Samen hebben wij 5 kinderen: 1 meisje en 4 jongens in de leeftijd van 21-27 jaar. En onze hond Sammy.

Ik werk sinds 1,5 jaar als baliemedewerkster bij Dental Clinics en dat bevalt mij erg goed! In mijn vrije tijd volleybal en tennis ik. Daarnaast speel ik saxofoon. Samen met Jochum ga ik graag naar een concert, heerlijk op vakantie of een weekendje weg.

COÖRDINATOR UTRECHT

DITTA REEMST

Ditta R - Bliss Shine For Cancer

ZELF VERWEND TIJDENS EEN VERWENDAG

Door een Verwendag (nu Familiedag) ben ik in contact gekomen met Arieta van Bliss Shine for Cancer. Wat een superleuk initiatief was dat!!

Ik was hiervoor opgegeven, omdat ik zelf borstkanker heb gehad. Helaas is kanker in onze familie een rode draad door het leven.

Mijn moeder heeft ook borstkanker gehad, mijn vader slokdarmkanker en mijn zoon Nick kanker in het spierweefsel. Helaas is mijn vader overleden, maar gelukkig hebben wij het overleefd!! Mijn motto is dan ook Carpe Diem.

TIJD OM IETS TERUG TE DOEN

Na enorm verwend te zijn door Arieta en haar team vind ik het nu tijd om iets terug te doen. Daarom heb ik mij aangemeld als wenscoördinator bij de Stichting Bliss Shine for Cancer.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om voor de naasten iets leuks te organiseren, zodat het hele gezin leuke herinneringen heeft.

Mijn doel is dus, samen met de mensen om mij heen, bij heel veel gezinnen waar kanker helaas veel verdriet geeft, toch een lach op de gezichten te brengen door wensen uit te laten komen!

 

Liefs Ditta