COÖRDINATOR LIMBURG

JOKE MAESSEN - WILSON

Mijn naam is Joke (51 jaar). Na 30 jaar in Zwijndrecht te hebben gewoond, woon ik nu zo’n 6 jaar in Afferden (Limburg). Als geboren Rotterdamse was het wel even wennen, maar ik heb mijn draai in het Limburgse gevonden inmiddels.

Sinds 4 jaar getrouwd ben ik getrouwd met Ed en ik heb een dochter van 25 jaar.

COÖRDINATOR LIMBURG

JOKE MAESSEN - WILSON

Joke M - Bliss to Shine

Op mijn 16e ging ik naar de kappersschool en tot mijn 46e jaar werkte ik in het kappersvak. Daarna heb ik jaren op kantoor gewerkt bij taxibedrijven. Sinds afgelopen juni ben ik samen met mijn man trotse eigenaar van een B&B bij ons thuis. Ik heb mijn baan opgezegd om me volledig bezig te houden met de B&B. En Bliss to Shine.

Wij hebben een Trike, waarmee we in onze vrije tijd toeren. Ik ga graag naar de sauna en wandelen met onze honden.

RITJES OP DE TRIKE

Vorig jaar (2019) met de Familiedag (nu Shine Day) hebben we ons aangemeld om met onze Trike rondritjes te maken. Als klapper op de vuurpijl mochten we het bruidspaar vervoeren naar de foto- en feestlocatie.

Ik wilde me graag vaker inzetten voor Bliss.

IK WIL MIJN STEENTJE BIJDRAGEN

Wat mij zo aanspreekt in Bliss is de missie waar ze voor staat. De Shine Day en de Blissi Special Days zijn hele mooie initiatieven. Het is prachtig om mijn steentje bij te kunnen dragen om mensen een onvergetelijke dag en een herinnering voor later te geven. Dat is waar ik het voor doe! Wat ik ervan heb geleerd, is dat het helaas niet zo vanzelfsprekend is om gezond te zijn, of je nu jong of oud(er) bent.

Ikzelf heb geen ervaring met kanker, maar ken wel mensen in mijn omgeving die kanker hebben of ermee te maken hebben gehad.

Liefs Joke