COÖRDINATOR NOORD-HOLLAND

TAMARA BORST

Mijn naam is Tamara Borst (43 jaar). Ik woon in Alpen aan den Rijn, ben getrouwd en heb 4 kinderen. Mijn dochters heten Bo (21 jaar) en Jade (10 jaar) en mijn zonen heten Tim (18 jaar) en Jan (11 jaar).

Ook ben ik trotse oma van een kleinzoon van 5 maanden: Gavino.

COÖRDINATOR NOORD-HOLLAND

TAMARA BORST

Tamara Borst - Bliss to Shine

Ik heb een gastouderopvang aan huis voor 7 dagen per week. Daarnaast ben ik fotograaf. Bovendien heb ik samen met mijn man een glazenwasserij en schoonmaakbedrijf, Vof Rajabo. We hebben 2 paarden en 5 honden. Ik geniet van al deze dingen en heb geen tijd voor nog meer hobby’s.

HET BEGON MET EEN SIMPEL VERZOEK

Arieta heeft mij benaderd met de vraag of ik foto’s wilden maken op de verwendag (nu Shine Day) van 2019. Die dag was zo bijzonder dat ik meer wilde doen dan alleen foto’s maken! Het enthousiasme van Arieta werkt heel aanstekelijk. Daarom ben ik nu regiocoördinator.

Ikzelf heb geen ervaring met kanker. Maar mijn moeder heeft kanker gehad, evenals mijn schoonzus. Mijn vader heeft momenteel prostaatkanker. Ik heb dus van heel dichtbij het hele proces meegemaakt en maak het nu ook weer mee.

HERINNERINGEN MAKEN IS FANTASTISCH

De inzet van iedereen en het enthousiasme om (ex-)kankerpatiënten in de watten te leggen, is zo bijzonder om te zien! En zeker nu de Blissi Special Days worden georganiseerd. Dat de naasten ook verwend worden, dat is belangrijk. En dat er zo hele mooie, dierbare en dankbare herinneringen gemaakt worden. Dat ik mijn steentje bij mag dragen, is fantastisch.

Liefs Tamara