Blissi Special Days

Wensen in Woerden

Nee, dit gaat niet over mannetjes-eenden. Maar over het Utrechtse stadje Woerden waar wij de wensen van Mara-Lynn mochten vervullen. Tamara en Arianne coördineerden deze dag namens Bliss to Shine.

De dag startte met, samen met moeder Lieke, Mara-Lynn van school halen. De schrik zat er heel even in, maar verdween als snel als sneeuw voor de zon. Een heel klein beetje jammer vond ze het wel: “Nu mis ik de laatste muziekles van het jaar”. Maar ook dat kon zij snel achter zich laten.

De eerste rit ging naar een salon in Woerden, waar moeder en dochter in de watten werden gelegd met kapsel en make-up. Moeder ging voor opgestoken haar, voor het eerst sinds haar haren weer waren aangegroeid. Mara-Lynn wilde graag twee vlechten, de rest los en vooral veel blauw! Make-up wilde ze aanvankelijk niet, tot ze zag… Hé, blauw! Met nog wat glitters hier en daar was Mara-Lynn letterlijk het stralende middelpunt.

Tijd om al dat fraais aan vader Maurice te showen. Kwam dat even mooi uit, ons Bliss-team was vader al gaan halen, die aan kwam met een tas vol oude kleding. Wat nu? Nog even niets. Er zit nog tijd tussen salon en lunch, en die tijd hebben we doorgebracht op de kinderboerderij.

Herinneringsdoek

Voor we naar de middag-verrassing gaan, moet er eerst nog even aan de inwendige mens gewerkt worden. Er werd een heerlijke lunch geserveerd en voor moeder Lieke was het nog een vertrouwd plekje ook. Een plek waar ze, na de chemo’s, regelmatig naar toe ging.

Na de lunch was het tijd voor de middag-activiteit: smijten met verf. Mara-Lynn was helemaal dol enthousiast, maar ook vader Maurice, zelf ook erg creatief, ging het hier ook wel naar zijn zin krijgen. Eerst wat instructies en technieken oefenen op een eigen doekje. Maar daarna mocht het gezin los op een gezamenlijk project, een herinneringsdoek.

Op dezelfde locatie was nog meer te doen en na afloop van de workshop mocht Mara-Lynn kiezen tussen midgetgolf of een uurtje in de speelhal. Daar hoefde ze niet lang over na te denken, het werd de speelhal.

Na het uurtje speelhal zat de Special Day voor Mara-Lynn en haar ouders er dan toch echt op. Moe maar voldaan namen we afscheid van elkaar. Het gezin gaf aan het een geslaagde dag te vinden en hebben de Blissers daarvoor hartelijk bedankt.

Dit is eigenlijk toch wel een hele speciale dag
vandaag, veel leuker dan school en ik mag vanavond
ook nog eens laat opblijven wauw super’!

Samen maken we herinneringen

Deze Blissi Special Day is mogelijk gemaakt door:

Logo - Midas restaurant Woerden
Logo - Fabriek Woerden
Logo - Kapsalon Mooi Woerden
Indah Visagie
Logo - van Vliet PGH Woerden
Tamaar Fotografie - Bliss Shine For Cancer

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *