Shine Day

Win je bruiloft

Wesley & Patricia

HET HUWELIJK

Dit jaar hebben we een special: op de verwendag op 5 oktober 2019 gaat een bruidspaar trouwen.
Volg Wesley en Patricia via het onderstaande blog.

Oproep via Facebook

Weet je het nog? De eerste verwendag in 2018.

Het was een enorm succes! Wat hébben we genoten met elkaar.
Ook in 2019 zal er een verwendag worden georganiseerd.

5 oktober 2019 dus…… zet je hem in de agenda?
Misschien is dit zelfs een speciale datum voor jou en wil je die dag de liefde én het leven extra vieren.

Hoe leuk zou het dan zijn, als je op die dag kunt trouwen.

Want op deze verwendag willen wij graag samen met Stichting Bucketlist een compleet verzorgde huwelijksdag aanbieden, in een liefdevolle sfeervol aangeklede entourage, compleet met verwennerijen als visagie, bruidskapsel, bruidskleding, trouwboeket, fotografie, champagne met bruidstaart enz. enz.

De brief van Patricia

Mijn naam is Patricia de Graaf, 23 jaar oud en heb nu 7,3 jaar een relatie. De reden dat ik hiervoor mail is omdat ik eind 2016 borstkanker kreeg. Op dit moment was ik 21 en had ik bijna 5 jaar een relatie.  Op dit moment ben ik gelukkig al een jaar schoon.

Ik heb alle zware behandelingen gehad, eicellen invriezen, chemo, bestralingen en nu hormoontherapie. Dit betekend dat mijn vriend en ik minimaal 5 jaar moeten wachten voordat we kinderen kunnen krijgen. Dit was een grote klap voor ons..

Met alle behandelingen heeft hij mij enorm gesteund. Voordat ik mijn haar verloor was ik erg bang dat hij me niet meer aantrekkelijk zou vinden, of dat de manier waarop hij naar me keek zou veranderen. Hoe hij naar me kijkt is wel degelijk veranderd.. hij heeft alleen maar meer respect voor me gekregen. Onze relatie is hierdoor nooit op de proef gesteld, hij is enkel beter geworden.

Op dit moment zijn we druk bezig met sparen voor onze eerste woning. We wonen op dit moment 3 jaar samen en hopen volgend jaar ons eerste huis samen te kunnen kopen. Doordat ik ziek ben geweest gaat het nog lastig worden vanwege de levensverzekering, en komen we er nu achter dat we op de dag van vandaag nog steeds achtervolgt worden door die kut ziekte (sorry voor mijn taalgebruik).

We hebben het altijd al over trouwen gehad. Hij wilt graag trouwen en ik wil graag trouwen. Tegenover mijn leeftijdsgenoten ben ik in een korte tijd ontzettend volwassen geworden, waardoor mijn kijk op het leven ook veranderd is. Ik zou op dit moment graag in het huwelijksbootje willen stappen, maar daar hangt natuurlijk een enorme prijskaart aan. Volgens mijn vriend is dat ook de reden dat we nog niet verloofd zijn. Hij wil niet dat ik iets tekort zou komen, waarom hij op dit moment eerst ervoor wilt sparen.

Ik zou het zo ontzettend tof vinden als ik hem kan verrassen met een geschonken bruiloft, zodat ik mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat kan beloven voor altijd samen te zijn. De goede en slechte tijden heeft hij voor mij al bewezen. Het enige wat we nu nog nodig hebben is het ja woord om het officieel te maken.

Dit is ons verhaal!
Patricia de Graaf.

Related Posts